tiistai 21. helmikuuta 2012

Let's get buzy!

On se kumma kun meinaa muuton jälkeen mennä miehen kanssa treeni aikataulut ristiin. Molemmat haluis ilmeisesti nyt kohentaa kuntoaan kunnolla.
Onneksi anoppi pelastaa tilanteen lauantain osalta kun mulla olis pumppi ja miehellä lätkä peli :).

Aattelin tänne päivittää nyt tän viikon tulevat treenit, jottei teille tule mieleen, et vetelen täällä vaan hirsiä.
KE: CXWORX
TO: Tankotanssia
PE: BodyPump
LA: BodyPump

CXWORX on ihan uusi tuttavuus ja jänskättää hieman, et millasta siellä on.Toisaalta jos 30 minuutissa saa hyvät tulokset niin olen tyytyväinen. Eipähän tuhraannu aikaa salilla näin perheellisen kannalta.

Tunnustan, että syömisen kanssa on ollut vaikeuksia kun meidät kutsuttiin anopille syömään ja mul oli just protsku päivät...hieman olis ollu ankeeta vetää pelkkää raejuustoa. Se oli ainoa asia siinä pöydässä jota olisin voinut syödä. Söin kuitenkin sitten possua jossain kastikkeessa ja salaattia. Täytyy aktiivi liikkua, jottei tule hirveitä tunnontuskia noista syömisistä.


1 kommentti:

LadyNörtti kirjoitti...

Sinulla on kiva blogi ja olet näköjään saanut jo hienosti painoakin pudotettua. Onnea! Minä kanssa kokeilen nyt dukanin dieettiä ja tuntuu olevan helppo ja kiva tapa laihtua. Tietty nuo kyläilytilanteet ovat aina vähän vaikeita, kun ei kehtaa olla maistelematta pöydän antimia ja sitten tulee se morkkis :-)