sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

I could have done better

Eilen eli lauantaina kävin puntarilla, mittasin itseni ja otin kuviakin. Kuvia en nyt vielä saa siirrettyä koneelle, ku USB johto on hukassa (lie kenenkä syy).

Paino: 68,1kg

Paino(weight) 74,5kg

Hauis oik. (bisep right)  29,5cm   (-1,5cm)
Hauis vas. (bisep left) 29,5cm   (-1cm)
Rinnan alta (chest) 82cm  (-1cm)
Rinnan päältä (breast) 87cm   (-7cm) niin ne vaan tissit lähee vaik ei tarttis
Vyötärön kapein kohta (waist) 72,5cm  (-9cm)
Lantio (hips) 86cm   (-10cm)
Peppu (bottom)  99cm   (-9cm)
Reisi oik (thigh right)  56cm   (-5cm)
Reisi vas (thigh left) 56cm  (-5,5cm)
Pohje oik (calf right) 35cm   (-2cm)
Pohje vas (calf left) 35cm   (-2)cm

YHT: -50cm  (!!!)

Ja siis tämä silti vaikka olen perseillyt tuon ruokavalion kanssa. Eli olen kyllä koittanut välttää hiilareita ruokavaliossa. Puhtaita proteiini päiviä ei ole ollut ainakaan kolmeen viikkoon. Karkkiakin olen hieman syönyt. Eli vaikka paino ei ole tippunut niin kiinteytymistä on tapahtunut! Ja mitä olisikaan tapahtunut jos olisin vetänyt puhtaasti Dukanilla?

Tämän viikon treenit olivat seuraavanlaiset:

KE: BodyPump
TO: Tankotanssi
PE: BodyPump
LA:BodyPump

Huvittavaa oli myös se, että torstaina kävin syömässä kaverini kanssa ravintolassa. Kysyin, että kauankos meillä on aikaa, eli vedetäänkö yhden, kahden vai kolmen ruoka-annoksen setti. Aloitettiin kahdella: päätin ottaa alkupalaksi bliniä lohenmädillä ja muilla herkuilla. Pääruoaksi otin El Toro härkää lohkoperunoilla (taas hiilareita). Tarjoilija tuli pääruoan jälkeen luoksemme ja totesimme, että vielä mahtuu jälkkäriä masuun. Omenatorttua jäätelöllä! Eli siis kolme satsia hiilareita! Kesken omenatortun iski kyllä hirveä ähky ja mietinkin, että nyt jos pystyisi ottaisin kyytipojaksi Jägermeister (hirvilimuu) snapsin...se kun vie ruokaa alas. Huvittavinta kuitenkin oli se, että vajaa tunnin kuluttua ravintolasta lähdettyäni löysin itseni tankoilemasta :).

Lisään kuvat heti kun vaan löydän sen johdon. EDIT: johto löytyi tässä kuvat.






Valitan kuvien epätarkkuutta...itselaukaisin vai muuten vaan asetukset päin seiniä. Tahdon järkkärin!

3 kommenttia:

MinttuK kirjoitti...

Kuvissa näkee selkeän muutoksen, loistavaa! Sulle on blogissani tunnustus. :)

Jinx kirjoitti...

MinttuK:lle todella suuret kiitokset tunnustuksesta olen ihan otettu :). Vaikka en juuri kerkiä bloggaileen mitään järkevää koitan kuntoilla senkin edestä!

Anonyymi kirjoitti...

Kuvat ja sentit puhuvat puolestaan! Onnea tähänastisista saavutuksista ja tsemiä jatkoon :) Parhaiten kiinteytymisen näkee mielestäni toisiksi alimmasta kuvasarjasta - jenkkikset sulavat silmissä;)