lauantai 17. maaliskuuta 2012

Odd places

Olen tässä huomannut erään asian. Läskiä on lähtenyt todella oudoista paikoista. Tämä on kyllä positiivinen asia omasta mielestäni. Aikaisemmin mulla oli semmoset pallo kainalot, eli kun nostin käden ylös niin kainalo ei painunut kuopalle vaan ennemminkin pullahti ulos. Yök! Toinen ongelma alue oli kainalon ja rinnan väliin jäävä alue. Olipa mulla millaset rintaliivit tahansa niin siihen ilmestyi aina hirveä makkara. Nyt se on hiukan pienempi.
Kolmas ja ällöttävin oli rasvapatja häpyluun päällä. Se oli ihan selkeästi raskaudesta johtuvaa ja oikeasti itteäni ällötti moinen mohkura. Se on nyt saanut eniten kyytiä. Mikä parasta tämä on tapahtunut vaivihkaa!

Viime viikko oli miehen poissa olosta johtuen todella anti-aktiivinen. Mihinkään en päässyt kun ei ollut lapsenvahtia. Nyt sitten korjataan asia, sillä tänään menen pumppiin toiselle salille ystäväni kanssa. Ma ja ti on toistaiseksi tyhjiä ja ke BodyPump, to tankotanssi ja pe,la BodyPump.

Täytyis edelleen ottaa itteäni niskasta kiinni tuon syömisen kanssa, koska pe tuli syötyä mm. Pizzaa! Mitään tunnontuskia nuo lipsumiset ei aiheuta, mutta huomaan, että paino ei tällä perseilyllä hirveästi putoa.
Ai niin, tarttis varmaan ottaa valokuviakin, nyt kun kamerakin löytyi. Otettakoon se tavoitteeksi ensi lauantaina.

Ei kommentteja: