torstai 12. tammikuuta 2012

Balance?

No niin aamulla hyppy vaa'alle ja näyttöön ilmestyi luku 71,5kg. Ei paha sillä cruise vaiheen aloitettuani paino on hyppinyt hurjasti ja toinen seikka on juuri pari päivää sitten alkaneet kuukautiset. Toivon mukaan paino on kuitenkin laskenut näiden ekojen PP päivien jälkeen ainakin siihen 71kg:an. Kaikki sen alle on vain positiivista. Seuraava julkinen painon mittaus on siis sunnuntaina ja tähän mennessä on myös kuukautisetkin loppuneet.

Ennenkuin kerron tämän päivän BodyBalancesta niin huomioin aamulla, että eilinen Jam oli varsin tehokas treeni ojentajille. Allit on aivan järkyttävän kipeet, mut se kipuhan on hyväksi. Tämä todellakin vahvistaa päätöstä mennä Jamiin uudestaan, sillä käsivarsissa on ylimääräistä ja se nimenomaan näkyy valokuvissa (jos käsi on vähääkään kiinni vartalossa) ja heiluttaessa (hirveä heiluri liike!). Mikä parasta tuolla tunnilla en edes tajunnut treenanneeni ojentajia näin paljon!

Tämän päivän Balancesta minulla on vain hyvää sanottavaa. Alkuveryttely tai chiin mukaisesti oli ehkä tylsin osuus, mutta siitä se nousu sitten alkoi. Kolme lemppariani oli jalkoja treenaava jooga, tasapainoharjoitukset, sekä venytykset. Voisin kuvitella, että tämä on erittäin hyvää tasapainoa tankotanssille ja pumpille. Lupauksen mukaisesti Balancesta jäi hyvä ja rentoutunut fiilis. Tykkäsin!

Olin ennen tuntia ajatellut, että se on rankkaa ja väännän itselleni kunnon pekoni aterian jumpan jälkeen. Toisin kävi vaikka mun teki mieli pekonia niin siltikään mulla ei ollut nälkä, joten päädyin syömään turkkilaista jogurttia kauraleseiden kanssa. Nams momps!

Näillä eväillä eteenpäin. Mä koitan parannella kipeät lihakseni kuntoon ja sunnuntaina tankotanssiin <3.

Ei kommentteja: