sunnuntai 15. tammikuuta 2012

I want some sugar!

18.päivä
Paino(weight) 70,6kg (-3,9kg)

Jee, jee! Rutistettiin vielä 100g viimesen protsku päivän aikana. Tänään taas saa nauttia salaatteja. Jotenkin se on ihan luksusta kun ei tarvitse vetää pelkkää protskuu. Olen tässä pari kertaa miettinyt omia pahoja tapojani. Usta oli meinaan tullut aikamoinen karkkihiiri. Kun menin leikkipuistoon lasten kanssa, saatoin vetäistä bilar pussin ja aloittaa toista. Se oli sitä ketutukseen syöntiä kun kotona seinät kaatuu päälle ja muulla tavalla sitä ei pääse purkamaan.
Sitten muistin lapsuuteni, kuinka onnellinen sitä silloin oli ku sai kiskalta ostaa 5mk:n tai 10mk:n irtokarkkipussin. Miten sitä kuola valui kun luetteli myyjälle, että markalla noita merkkareita ja markalla nallekarkkeja. Ehkä joskus tulevaisuudessa, kun päätän taas alkaa syömään karkkia niin pidän sen karkkipäivän vain kerran viikossa ja nimenomaan suhteutan sen karkin määrän tuohon markka aikaan.



Kävin tänään taas tankoilemassa ja oli kyllä tehokkain treeni toistaiseksi. Ja vihdoin pääsin kiipeämään tankoa ylöspäin. Aikaisemmin ei ole joko voimat tai pito riittänyt. Tänäänkin se tuntui mahdottomalta, mutta opettaja hoksasi ehdottaa tangon vaihtoa. Se auttoi ja pääsin kipuamaan kolmisen vetoa ylöspäin kunnes tuli liukas kohta tangossa. Laitan kyllä sen gripin tilaukseen, ettei mun tunti mene pelkkään luisteluun!

Ps. Jatkossa postaan tosta painosta 10 päivän välein, eli sitten kun on 5 protsku/kasvis-ja 5 protskupäivää takana. Ens kerralla laitan jo mittoja, luulis ainakin, että muutosta on tapahtunut.

Ei kommentteja: