torstai 19. tammikuuta 2012

Is your body hard as a rock?

No niin eilen vihjaisin siis, että tänään teen jonkun haasteen. Ja tässä se on:







Eli side burpee. Mä tein tuon haasteen huonon kuntoni vuoksi vain puoliksi (eli yhteensä 30 toistoa) ja niin, että polvi oli maassa. Sattuipa vielä niin huono säkä, että juuri kun olin tuota aloittamassa pienempi pilteistä heräsi päikkäreiltä, joten sekin oli yksi syy jättää toistot niin minimiin. Ensi kerralla lupaan tehdä enemmän. Tosi rankkaa sanoo pulkannaru ja seuraavaksi haastankin alavartaloni. Haaste lähtee myös teille hyvät lukijat. Eli valitse BodyRockin sivuilta mikä tahansa haaste ja toteuta se!

1 kommentti:

jennie kirjoitti...

Moi, Tuo on kyllä iin ärsyttävä tilanne kun on hyvä treeni menossa ja sitten se keskeytyy ihan seinään. Näin kävi itsellenikin tällä viikolla. Innostuin nyt noista BodyRockin haasteista ja täytyykin käydä hieman tutustumassa asiaan tarkemmin.

Niin ja todettakoon vielä tämän viikon toisten tankotreenien jälkeen että vaikka lihaksistoa onkin treenaillut kotona niin kyllä se erinäinen ylösalaisin keikkuminen ja itsensä asetteleminen kaikenmoisiin asentoihin on vaan tehokkainta vatsatreeniä mitä on koskaan tullut tehtyä :)