sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Happy New Year!

4. Päivä
Paino(weight) 71.9kg (-2.6kg)

Sivuvaikutukset: mieheni valittaa mun pahanhajuisesta hengityksestä ja vaikka en itse sitä haistakkaan niin suussa kyllä usein maistuu pahalle. (vrt. Krapula). Kielen päällä ei ole enää niin paljon katetta kuin aikaisemmin. Mä kuvittelin sen aina johtuvan maitotuotteista, mutta olikohan se sittenkin se riisi/peruna/pasta joka sitä aiheuttaa. Ehkä kysyn asiasta hammaslääkäriltä kun sinne seuraavan kerran menen.

Vuosi aloitettiin reteesti tankotanssilla. Se on mun uus harrastus jonka alotin reilu kuukausi sitten. Tunnilla meitä oli peräti kolme, joten ohjaaja veti vähän vapaampaa settiä. Kyseli mielipiteitä jne. Käyn tunneilla vain kerran viikossa, koska meillä ei ole ketään kuka vahtis lapsia. Joten johtuen mieheni työajoista pääsen siis vain kerran viikossa. Täytyy kattoo sit muuton jälkeen jos johonkin huoneeseen sais ostettua oman tangon.
Tänään pääsin jo todella lähelle spagaattia, näköjään se munkin kroppa vielä venyy ja paukkuu ja jahka tässä kunto nousee niin haasta kummipoikani tekemään temppuja kanssani. Viimeksi hän ja veljensä päihittivät minut lankussa (hooverin liike) NOLOO! Ja siis kummipoika ei ole edes koulussa.

Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2012 kaikille!

Ei kommentteja: