maanantai 9. tammikuuta 2012

No pain, no gain!

Huh huijaa, johan oli tunti! Yllätin itseni positiivisesti sillä, ettei alavartalo olekkaan NIIN huonossa kunnossa kuin kuvittelin. Painoja laitoin melkein täydet ja jaksoin tehdä sarjat loppuun. JEE! Homma vaan lopahti kun siirryttiin ylävartaloon. Mulla on aina ollut heikko ylävartalo, varsinkin kun pitäis nostaa jotain pään yläpuolelle. Tänään tuntui, että vaikka noita mukuloita on tullut nosteltua niin ne lihakset vaan on SURKEASSA kunnossa. Täytyy sanoa, että onneksi käyn siellä tankotanssissa, sillä se nimenomaan kehittää tehokkaasti varsinkin käsivarsien lihaksia ja hartioita.

Tunnin jälkeen olo oli ihan vetelä ja jos mies ois ollut lapsia vahtimassa ni olisin jäänyt ehkä saunomaan. Kotiin oli kuitenkin mentävä päästämään lapsenvahdit kotiin. Salille johtaa kohtalaisen jyrkät betoniportaat ja niitä laskeutuessa jalat tuntui kuin polvia ei olisi ollut ollenkaan. Suorastaan hirvitti kun mielessä kävi, että mitä jos nyt kaatuis. No en kuitenkaan kaatunut ja hyvä niin sillä ne portaat täytyy kiivetä ylös jo keskiviikkona. Silloin on BodyJam. Onneksi siellä ei ollut valittavana BodyPump tuntia, sillä minä olisin varmaan tyhmänä ilmoittautunut myös sille ja olisin joko joutunut sen perumaan tai sitten olisin mennyt ja nöyryyttänyt itseäni jollain vauva-painoilla.

Syömisistä sen verran, että olen syönyt kaksi ruokaisaa salaattia päivittäin ja kolme rahka/jogurttia annosta. Paino heittelee hurjasti ja tällä hetkellä paino on yli tuon 71,2kg. Olen myös orjallisesti koittanut juoda sen 1,5 litraa ja jos on näyttänyt siltä, että paino kipuaa niin juon seuraavana päivänä enemmän. Uskoisin kuitenkin, että ne viisi seuraavaa protsku päivää laskee taas painoa kivasti. Luulisin, että näin sen täytyykin mennä. Eli ensin paino laskee, sitten tulee pientä vastatuulta kun ottaa kasvikset mukaan. Tarkoituksena on ehkä kehon tasapainottaminen ja totuttaminen pari kiloa kevyempään vartaloon. Tämän jälkeen otetaan uusi shokki keholle kun protsku päivät alkaa. Jospa siis katson miten mun käy ton painon kanssa. Voin toki antaa teille ne mitat jo torstaina ja sit vaik uudestaan ton 5 protsku päivän jälkeen. Sen jälkeen päätään postaanko painoa ja mittoja viikon välein vai aina ton 10 päivän syklin jälkeen.

Mainitsempa nyt, että tää on ollut todella helppoo diettaamista, ei ole pänninyt, ei ole ollut nälkä, ei kauheita mielitekoja ja ei oikeastaan edes nypi se kun toinen syö karkkia (Tosin nyt ihana mieheni on koittanut syödä niitä "salaa" eli ei ole tullut kilon karkkipussin kanssa tuohon sohvalle istumaan, vaan on käynyt hakemassa muutaman namin jemmastaan. Kyllähän mä sen haistan ja maistankin jos pussataan, mut ainakaan mun ei ole tarvinnu kattella sitä.) Se, miten tämä "syö niin paljon kun mieli tekee" toimii, jää nähtäväksi.

Eli "reeniä horo!" niin ku Petri Nygård sen sanoisi! Nyt mä lähen suihkuun ja kyllä aattelin vielä läträtä noilla itseruskettavilla. Tää mun ympärivuotinen kalkkilaivan kapteeni-look ei ole niin sexy kun suonet paistaa läpi ja näytän muutenkin ihan kalmalta :).

2 kommenttia:

FaerieS kirjoitti...

Meillä kanssa kotona yks kukkakeppi (=aviomies) puputtelee poppareita ja karkkia melkosen tiivillä tahdilla. Jostain syystä en kuitenkaan hamuile siltä niitä ollenkaan :) Siihen oon kyllä mielettömän tyytyväinen!

Jinx kirjoitti...

Kyllä mäkin silloin aikoinaan pystyin syömään ihan mitä vaan lihomatta, mutta iän mukana näköjään noi kilot alkaa tarttuun (ja aivan vääriin paikkoihin).
Rakastan voi poppareita! Hyi pois se minusta tuollaiset syntiset ajatukset :)!